Wednesday, September 21, 2011

Maajun Anggun Bistari..: Senarai Sub-dealer MAB Terkini :update JAN 2016

Maajun Anggun Bistari..: Senarai Sub-dealer MAB Terkini :update JANUARI  2016

26 comments:

  1. nak tanya sy ada beli maajun anggun bistari ni tpi tak sure whether yg asli ke tiruan. pengedar die zarazilla, johor bahru & seberang perai selatan. tel: 019-5959181. packaging die jugak lain dr yg dlm pic tu.

    ReplyDelete
  2. ok pn nnt sy check kn ye.. cos zarazila ni bkn di bwh deler2 sy..

    ReplyDelete
  3. Saya berminat untuk menjadi pengedar & bagaimana untuk melayakkan saya menjadi pengedar yg sah MAB

    ReplyDelete
  4. bagaimana untuk menyertai sebagai pengedar MAB?

    ReplyDelete
  5. nak jd agen mcmne n kalo jd agen brp dpt harge agen tq....

    ReplyDelete
  6. as salam..saya nk jadi dealer juga..mcm mn ye..

    ReplyDelete
  7. Saya minat nk jd agen. Email: azmqilah@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Saya berminat untuk jadi pengedar MAB. Plz email : munirahjaafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Aslkm..Sy nk jadi pengedar MAB..tlg email sy..utk area Kota Belud Sabah. Email: munah_girlz89@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam .
    Saya berminat nak jadi ejen MAB. Selalu nya stok MAB ni sush nk dpt kwasan usj. Selalu out of stock. Kalau beli dekt Mydin USJ plak sebotol RM20.
    Boleh puan email saya mcm mana nk jd ejen MAB?
    sitiamira2@gmail.com
    Tq..

    ReplyDelete
  11. mcmana nak jd agen..
    email lib_izan@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Sy brminat nk jadi sub-dealer mab. Sy mmg amalkan mkn mab dh lama dn selalu beli dgn kak norazyanti dr rawang. Sy dh jd dropshipper bawah dia. Tp sy check senarai nama xde pun nama dia. Mohon email sy farahiezat@gmail.com

    ReplyDelete
  13. saya pun rasa dah dapat maajun anggun bistari tiruan sebab packaging lain dengan yang dalam gambar..sekarang saya dah mengandung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk mengandung walaupun makan mab ke sis? Atau bila stop mab mngandung?

      Delete
    2. Awk mengandung walaupun makan MAB ke sis? Atau bila stop mab mngandung

      Delete
  14. Sy nak jadi agen jugak.pls email to luna522@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Mcmna nk bezakan antara yg ori dgn tiruan?

    ReplyDelete
  16. Mcmna nk bezakan antara yg ori dgn tiruan?

    ReplyDelete
  17. Nak jadi dealer.. boleh emel kan kat nurulain@lgm gov.my tak admin. Tqqqqq

    ReplyDelete
  18. sape dealer area batu berendam melaka...plz pm sy..sy br nak try maajun nih..cr kat kdi jamu x jmper... 0129612675

    ReplyDelete
  19. Sya dh mkn lebih 7 botol bli. Kt kdai jamu
    Mcm mna nk jdi ejen email ilasuzila82@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Sya dh mkn lebih 7 botol bli. Kt kdai jamu
    Mcm mna nk jdi ejen email ilasuzila82@gmail.com

    ReplyDelete